Mocht er meer geld binnenkomen dan er nodig is, dan gaat dit naar stichting Jens. Zij zamelen geld in voor kinderen met het Pitthopkins syndroom, die gaan deelnemen aan dolfijntherapie. Op deze manier willen zij een deel van de therapiekosten proberen te vergoeden. www.stichtingjens.com

 

 

Update februari 2020

Nog in afwachting van een aantal toegezegde bedragen kunnen we laten weten dat we daarmee bijna rond zijn met de financiën voor de dolfijntherapie.

We sparen nog wel door voor onvoorziene kosten en de kosten rondom appartement en vergoeding van de begeleider die met ons meegaat. Het geld voor zijn ticket hebben we ook bij elkaar!

 

Verder kunnen we melden dat de reis geboekt is en we ernaar uit kijken om in de zomervakantie te vertrekken. Er moet natuurlijk het één en ander geregeld gaan worden, maar daar hebben we nog even de tijd voor.

Met het krijgen van deze mooie cheque bereiken we de 60% van het in te zamelen bedrag voor de dolfijntherapie 🐬

 

 

Update 1: december 2018

Hierbij een eerste update over hoe de stand van zaken is m.b.t. de dolfijntherapie en inzamelingsacties voor Niels.
We kunnen melden dat we afgelopen week de 30% grens behaalden van het geld dat we willen inzamelen (dit totale bedrag zal liggen rond de 18.000 euro). Het geld wat we inzamelen hebben we nodig om de volgende dingen mee te bekostigen:
• Dolfijntherapie voor Niels
• Kosten ticket en verblijf voor Niels
• Een begeleider voor Niels
De eerste twee zou natuurlijk super zijn als we dat binnen halen, maar ook de begeleider is voor ons een belangrijk punt. Dit om niet samen de weken dat we op Curaçao zijn alleen de zorg te hoeven dragen en om met de andere twee jongens wat te kunnen ondernemen, wat niet geschikt is voor Niels.
Inmiddels hebben we geleerd dat de weg om je doel te bereiken misschien nog wel interessanter is en dat kan ik nu al beamen. Wat een prachtige reacties, giften en (levens)verhalen ontvangen we, indrukwekkende, lieve en bovenal hartverwarmend. Het maakt je stil en laat je beseffen dat het breed gedragen wordt om Niels deze kans te gunnen.
Er komen spontane acties tevoorschijn en dat is prachtig…om een paar voorbeelden te noemen:
Verkoop van (mijn) producten op Texel, een actie bij en door Jip (kledingwinkel Sleeuwijk) georganiseerd, een benefietvoorstelling, als goeddoel worden gebruikt bij de opening van een nieuw pand, producten op een website van een ondernemer in de regio etc.
Zo zijn er natuurlijk veel mogelijkheden en samen met jullie gaat het vast lukken!

Wat staat er op de planning:
Jan-febr. kun je je statiegeldflessen inleveren bij de AH te Werkendam voor het goede doel.
In de loop van 2019 zal dit ook een keer gebeuren bij de AH te Sleeuwijk.
Er gaat (waarschijnlijk in februari) een benefietvoorstelling gegeven worden door de theatergroep Generaal Pardon.
Verder zijn we aan het kijken of we samen met World Servants Sleeuwijk een fancy fair te organiseren.
Zelf hebben we nog het idee om een keer een benefietbuffet te organiseren.
Uiteraard blijft het mogelijk om: flessenpostjes, boekenleggers, oorbellen, kerstballen en edelstenen hangertjes voor een ketting te kopen. Alle artikelen zijn dolfijn gerelateerd en in 2019 komen er waarschijnlijk nog sleutelhangers bij.
Hou voor alle acties de website en/of de facebookpagina in de gaten.

Heb je zelf nog een idee voor een actie, inzameling, een marktje/beurs waar ik kan staan met de artikelen, dan hou ik me van harte aanbevolen.

Natuurlijk mag er nog altijd een bijdrage gedaan worden op:
NL 44 RABO 0332 1402 61
T.n.v. R.S. van der Giessen e/o S.E. van der Giessen-van ’t Hoff