Dolfijnen flessenpost

Eerste actie is een feit, je kunt dol-fijne flessenpost bestellen, leuk als cadeautje of een boodschap in te doen. Diverse edelsteentjes of kralen behoort tot de mogelijkheden. De dolfijntjes kunnen wisselen van model/vorm. Mocht je een ander bedeltje eraan willen neem dan even contact op.

Kosten 5,50 (excl. verzendkosten) Gehele bedrag komt voorlopig ten goede aan dolfijntherapie voor Niels.

Dolfijnen hangertjes

Een nieuwe actie, vanaf vandaag, zijn er edelstenen dolfijntjes te verkrijgen. Deze kun je aan een ketting hangen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kosten 3,50 exclusief verzenden.

Dolfijnen metalen boekenleggers

De (kleine) metalen boekenleggers zijn in verschillende kleurstellingen te maken. De kosten zijn 5,50 euro (excl. verzendkosten) 

Oorbellen

Er zijn nu ook dolfijnen oorbellen te verkrijgen met een edelsteentje kosten ze 7,50, zonder steentje 4,50. Bij verzenden komen die kosten er nog bij.

Kerstballen

Deze kerstballen mogen natuurlijk niet ontbreken, speciaal gemaakt door SylviAtelier voor de actie. In de maand december 5,00 euro, normaal 5,50 euro. Niet voor verzending geschikt.

Sleutelhangers

Een vrolijke sleutelhanger waarvan de opbrengst is voor dolfijntherapie voor Niels. Kosten 5,00 euro exclusief verzendkosten.

Maak een Gratis Website met JouwWeb